KONGSKILDE INDUSTRIES

Aspiratori i separatori, Pneumatski transportni sistemi, kombinacije sistema za karton, papir i plastiku i opcionalno rukovanje lepljivim materijalima. Proizvodi..

ALEX KFT

Kompanija je stekla ugled u Mađarskoj i susednim regijama kao proizvođač i distributer opreme za transport materijala za skladištenje žitarica. Naš osnovni posao je proizvodnja transportnih traka i kafičastih elevatora.

više o ALEX KFT..

JOSKIN S.A.

Jedan od vodećih proizvodjača prikolica za transport u poljoprivredi.. Belgijski proizvođač koji nudi uvek više.. pogledajte i uverite se..

Bijlsma Hercules BV

Bijlsma Herkules je dao veliki doprinos mehanizaciji u poljoprivredi. Počevši od 1938. godine kao farma razvili smo se u vodećeg proizvođača poljoprivredne opreme za prijem – istovar, sortiranje i pakovanje krompira ili sličnih kultura. Ovo su naši proizvodi..

PERARD

Pretovarne prikolice Francuskog proizvođača, opremljene tandemom ili tridemom, kapaciteta od 15 do 46 m³. Izuzetne brzine pretovara.

Modeli

ARCUSIN

 U prilici smo da Vam ponudimo prikolicu za automacki utovar big bala, španskog proizvođača  koji je jedan od lidera u proizvodnji
prikolica za automacki utovar big bala, mašina za grupisanje bala, kao i tresača za voće.