USKORO VIŠE…

JOSKIN S.A.

Snaga iskustva

Osnovano 1968. godine, porodično preduzeće JOSKIN postalo je lider u projektovanju i proizvodnji poljoprivrednih mašina. Rasprostranjen po Belgiji, Poljskoj i Francuskoj na ukupnoj površini od skoro 150.000 m², proizvodne lokacije JOSKIN-a izvoze u više od 60 zemalja.

Cisterne za osoku       Rasturači stajnjaka       Poljoprivredne prikolice

TRIOLIET BV

Trioliet je jedinstven kao kompletan snabdevač vrhunske tehnologije za ishranu mlečnih farmi. Sve naše mašine su usmerene da pomognu savremenom farmeru da efikasno upravlja farmom. Dizajniranje novih rešenja i razvoj postojećih tehnologija su naši najveći prioriteti. Uvereni smo da možemo da obezbedimo pogodno mehaničko ili automatsko rešenje za ishranu  80% svih govedarskih i mlečnih farmi širom sveta. Ukratko, Trioliet nudi visoko sveobuhvatan i specijalizovan asortiman mašina za ishranu stoke, kao što su rezači silaže, silo-mix prikolice, samoutovarne ili samohodne prikolice i kompletni sistemi za automatsko hranjenje.Više o proizvodima..

LUCAS G

U srcu francuske stočarske regije, dizajniramo i proizvodimo mašine visokih performansi za potrebe moderne poljoprivrede.

Specijalizovani za mašine za stočarstvo

razvili smo 9 asortimana proizvoda i jedan smo od najvećih francuskih proizvođača opreme za rasturanje slame, izuzimača silaže kao i silo-mix prikolica.

Naš asortiman..

LELY

Od osnivanja naše kompanije 1948. godine kao “studija za pronalazake”, postali smo tržišni lider u automatizovanim sistemima za proizvođače mleka širom sveta. Predvodnik razvoja mašina za prikupljanje stočne hrane i pionir vetrogeneratora na farmama.

KEMPER GMBH SILAŽNI HEDERI

EURO BAGGING 

Češka kompanija koja u svojoj ponudi ima jedinstvene mašine za krimping, kompost i pakovanje u big vreće (kobasice) mašine za pakovanje u vreće kukuruzne silaže, senažu lucerke, siliranog zrna, pivskog trebera-repinog rezanca.

BÖCK

BOCK je osnovan 1978. godine i razvio se u vodeću evropsku kompaniju koja obezbeđuje pokrivke za silažu kao i sisteme za silažu.
 
 

ROSENSTEINER

mašinu za negu papaka u govedarstvu, austriskog proizvođača ROSENSTEINER, koji je jedan od lidera u oblasti proizvodnje opreme i
mašina za negu papaka.