JOSKIN S.A.

Osnovano 1968. godine, porodično preduzeće JOSKIN postalo je lider u projektovanju i proizvodnji poljoprivrednih mašina. Rasprostranjen po Belgiji, Poljskoj i Francuskoj na ukupnoj površini od skoro 150.000 m², proizvodne lokacije JOSKIN-a izvoze u više od 60 zemalja.Posetite joskin.com za više informacija ili nas kontaktirajte za ponudu. 

 

TRIOLIET BV

Trioliet je jedinstven kao kompletan snabdevač vrhunske tehnologije za ishranu mlečnih farmi. Sve naše mašine su usmerene da pomognu savremenom farmeru da efikasno upravlja farmom. Dizajniranje novih rešenja i razvoj postojećih tehnologija su naši najveći prioriteti. Uvereni smo da možemo da obezbedimo pogodno mehaničko ili automatsko rešenje za ishranu  80% svih govedarskih i mlečnih farmi širom sveta.

Zbirni katalog svih mašina..≥

LUCAS G

U srcu francuske stočarske regije, dizajniramo i proizvodimo mašine visokih performansi za potrebe moderne poljoprivrede. Specijalizovani za mašine za stočarstvo. Razvili smo širpl asortimana proizvoda i jedan smo od najvećih francuskih proizvođača opreme za rasturanje slame, izuzimača silaže kao i silo-mix prikolica.Više o..

 

EURO BAGGING 

Češka kompanija koja u svojoj ponudi ima jedinstvene mašine za krimping, kompost i pakovanje u big vreće (kobasice) mašine za pakovanje u vreće kukuruzne silaže, senažu lucerke, siliranog zrna, pivskog trebera-repinog rezanca. Više na sajtu…≥

 

BÖCK

BOCK je osnovan 1978. godine i razvio se u vodeću evropsku kompaniju koja obezbeđuje pokrivke za silažu kao i sisteme za silažu.

VIDEO

ARIENTI

„BIG FAN“-  Zahvaljujući velikim prečnicima i tehnološki usavršenim profilima peraja naših ventilatora, možete sprečiti toplotni stres i značajno smanjiti nelagodnost vaših životinja. Rad sistema garantuje elektronska multifunkcionalna kontrolna jedinica, koja upravlja temperaturom, relativnom vlagom, brzinom vazduha i temperaturom.

 

ROSENSTEINER

mašinu za negu papaka u govedarstvu, austriskog proizvođača ROSENSTEINER, koji je jedan od lidera u oblasti proizvodnje opreme i
mašina za negu papaka.

KVK Hydra Klov

Mi smo moderna kompanija koja se bavi inženjeringom i proizvodnjom opreme za negu papaka.

MX France

MX je najveći francuski proizvođač utovarivača za traktore, a drugi po veličini u Evropi, zastupljen je i na svim kontinentima. MX se oslanja na snažnu mrežu dilera, kako bi distribuirao sve svoje palete proizvoda u 64 zemlje širom sveta. ≥≥≥