AGRIFAC 

Možemo povećati prinos na manje produktivnim poljoprivrednim zemljištima gde vidimo velike razlike u prinosu između trenutnih nivoa proizvodnje i onih mogućih uz poboljšane proizvodne prakse, mehanizaciju i preciznu poljoprivredu. U kombinaciji sa, na primer, našim inovativnim prskalicama koje su u mogućnosti da postignu više prinosa sa manjom zaštitom useva, da obezbede svakom postrojenju ono što mu je potrebno, naš posao doprinosi brilijantnom jednostavnom rešenju koje pomaže farmerima.

 

MZURI sejalica za sve kulture!

Sejalica strip-til tehnologije ili no-til tehnologije engleskog proizvođača MZURI. Sejalica seje sve kulture bez prethodne konvencionalne obrade zemljišta (oranje, tanjiranje, setvospremanje,..) Više o MZURI-ju..

 

RAVEN EUROPE 

Od 1978. Raven pomaže u stvaranju, definisanju i redefinisanju precizne poljoprivrede. Mi smo inovativna tehnološka kompanija koja razvija, prodaje i proizvodi tehnička rešenja za velike izazove. Predvodimo put u pružanju inovacija za preciznu poljoprivrednu tehnologiju koja se ostvaruje na terenu.  Naša tehnologija u preciznoj poljoprivredi smanjuje troškove preciznijom primenom, bežično povezuje polje i kancelariju i promoviše upravljanje okolišem uz poboljšanu upotrebu neophodnih inputa.≥≥≥≥

AGRICOLA ITALIANA

Širok asortiman proizvoda od bilo koje sorte povrća do pune linije za setvu kukuruza, soje, repe, pamuka, suncokreta, siraka i uljane repice.

 

 

OMIKRON 

Kompanija je ostvarila dostignuća u oblasti mašina za obradu zemljišta zahvaljujući kontinuiranom razvoju asortimana. U našem asortimanu nudimo: Setvospremače, Međuredne špartače, Tanjirače, Drljače, Podrivače i Grubere. Više o…

 

KEMPER SILAŽNI HEDERI

VIDEO