AGRIFAC 

Možemo povećati prinos na manje produktivnim poljoprivrednim zemljištima gde vidimo velike razlike u prinosu između trenutnih nivoa proizvodnje i onih mogućih uz poboljšane proizvodne prakse, mehanizaciju i preciznu poljoprivredu. U kombinaciji sa, na primer, našim inovativnim prskalicama koje su u mogućnosti da postignu više prinosa sa manjom zaštitom useva, da obezbede svakom postrojenju ono što mu je potrebno, naš posao doprinosi brilijantnom jednostavnom rešenju koje pomaže farmerima.

Više o AGRIFAC-u …

JOSKIN S.A. PRIKOLICE

Naš asortiman poljoprivrednih kip prikolica, poluprikolica i prikolica za bale. Svi modeli ..

 

MZURI sejalica za sve kulture!

Sejalica strip-til tehnologije ili no-til tehnologije engleskog proizvođača MZURI. Sejalica seje sve kulture bez prethodne konvencionalne obrade zemljišta (oranje, tanjiranje, setvospremanje,..) Više o MZURI-ju..

Video MZURI Pro-Til Select 3T

AGRICOLA ITALIANA

Širok asortiman proizvoda od bilo koje sorte povrća do pune linije za setvu kukuruza, soje, repe, pamuka, suncokreta, siraka i uljane repice.

Ponuda sejalica..

OMIKRON KFT.

Kompanija je ostvarila dostignuća u oblasti mašina za obradu zemljišta zahvaljujući kontinuiranom razvoju asortimana,  i do danas je ostvarila državnu i manju internacionalnu reputaciju (Hrvatska, Srbija, Slovačka, Rumunija).

U našem asortimanu nudimo Setvospremače, Međuredne špartače, Tanjirače, Drljače, Podrivače i Grubere.

Više o modelima ..

 

PERARD

Pretovarne prikolice Francuskog proizvođača, opremljene tandemom ili tridemom, kapaciteta od 15 do 46 m³. Izuzetne brzine pretovara.

Modeli

KEMPER GMBH SILAŽNI HEDERI

ARCUSIN

 U prilici smo da Vam ponudimo prikolicu za automacki utovar big bala, španskog proizvođača  koji je jedan od lidera u proizvodnji
prikolica za automacki utovar big bala, mašina za grupisanje bala, kao i tresača za voće.