WAY INDUSTRIES AS. LOCUST

Locust Mini utovarivač nije stranac na tržištu. Mlađi utovarivač UNC 060 bio je prvi mini utovarivač koji je već proizveden 1981. godine. Zbog svojih karakteristika i kvaliteta brzo postaje omiljena mašina na tržištima u različitim zemljama širom svijeta. Utovarivač je dizajniran za radove uz mogućnost korištenja raznih vrsta priključaka. Poseban parametar ove mašine je produžna greda, koja se koristi za kontrolu visine odlaganja i radijusa mašine. Nakon nagibanja kokpita unazad svaki agregat je lako dostupan sa bilo kog mesta. Kokpit zadovoljava sve sigurnosne zahtjeve ROPS i FOPS, pogledi, buka, vibracije i cijele upravljačke komponente su uređeni ergonomski, tako da je zajamčena visoka udobnost rada. Punjač ima hidrostatički pogon pomoću YANMAR ili PERKINS motora. Hidraulične agregate proizvodi BOSCH-REXROTH GROUP, te je osigurana visoka pouzdanost i trajnost.

Više o LOCUST mini utovarivaču…

LASKI, s.r.o.

Firma LASKI, s.r.o. osnovana je 1992. godine, a njene glavne aktivnosti trenutno su usmerene na proizvodnju mašina projektovanih i namijenjenih za komunalne usluge na profesionalnoj osnovi i prodaje motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Njegovi osnovni proizvodi su posebno freze za panjeve, drobilice za grane, drobilice, rovokopači i usisivači za lišće i komunalni otpad. Kompanija se takođe bavi prodajom motora “KOHLER” i “LOMBARDINI” i druge opreme, kao što su rezači busenja, itd. Proizvodni pogon se nalazi u Češkoj Republici, a proizvodi LASKI izvoze se u 50 zemalja širom sveta, kao što su Australija, Čile, Indija. , Rusija, SAD, a posebno države EU. Izvozna prodaja kompanije dostigla je oko 90% ukupne proizvodnje. Istovremeno, Laski proizvodi zadovoljavaju sve primenjive ekološke zahteve, EU standarde, propise i direktive, a odnedavno i US EPA certifikat o usklađenosti.

  Freze za panjeve                       Drobilice                             Trenčeri                         Usisivači za lišće

NORDIC LIGHTS®

Nordic Lights blisko sarađuje sa svakim pojedinačnim klijentom kako bi uzeo u obzir vaše potrebe, stručnost i doprinos. Mi to kombinujemo sa našim bogatim znanjem i OEM sposobnostima da primenimo najbolje rešenje koje će vam pomoći da uspete u svojim poslovnim ciljevima. Čvrsto vjerujemo da obe strane imaju koristi od ovog partnerstva. Postali smo poželjni partner za nekoliko proizvođača vozila i terenskih vozila. Sa ponosom objavljujemo da su naša radna svetla napravljena u saradnji sa industrijskim liderima kao što su Caterpillar, Liebherr, Sandvik i Komatsu.

Više o brendu..

LAP Electrical 

LAP je visoko akreditovana kompanija – i zbog svog snažnog naglaska na kontroli kvaliteta i potpunog fokusiranja na principe Totalnog upravljanja kvalitetom, drži ključne sertifikate za automobilsku industriju. 

Willibald GmbH – Shredders

– Malo drugačija kompanija bez obzira da li je to efikasno kompostiranje, malčiranje veoma specifičnih podloga ili usitnjavanje osetljivih supstanci – imamo pravu mašinu u opsegu čak i za najsloženije zadatke. Nije bitno koji je prečnik drvenastih biljaka ili kako je složena mešavina glomaznog grmlja i mokre trave: Sa našim revolucionarnim šrederima, mašinama za kompostiranje, mašinama za drobljenje – i mašinama za pakovanje, biološki otpadni proizvodi se transformišu u veoma kratkom vremenu. Nova zemlja, humus bogat hranjivim materijama i prirodna đubriva ili piljevina za kogeneracijska postrojenja.

CEMO GMBH

Mi smo pioniri u oblasti savremene tehnologije transporta i skladištenja kontejnera za goriva, nemački tržišni lider u proizvodnji i prodaji mobilnih tankova. Pružamo profesionalna rešenja za skladištenje supstanci koje su opasne za vodu.  

pogledajte katalog naših proizvoda..

 Indus Integrated Bulk Logistics

je inovativni proizvođač i dobavljač sistema za manipulaciju i pakovanje rasute robe. Naš cilj je da ponudimo kompletan asortiman vrhunskih kvalitetnih rešenja koja se odnose na mnoge potrebe pakovanja. Od hrane do raznih rasutih materijala.  Više o proizvodu..