Aktuelno

MESSERSI IT

KOMPANIJA KVALITETA Messersi S.p.A. je prvi put 1999. godine dobio sertifikat ISO 9001 od strane RINA-e i nastavio je da održava i poboljšava sertifikaciju kvaliteta u skladu sa svim ažuriranjima koje zahteva Telo za sertifikaciju kvaliteta. Kompanija je orijentisana na kupca kao dobitna strategija za konsolidaciju već stečenog odnosa i uvek gleda na moguće poslovne prilike.

 

CORVUS UTV

 

VINMASH

Godinama unazad ceo naš trud i rad ulažemo u implementiranju novih proizvoda i mašina. VINMASH nam je privukao pažnju sa unikatnim dizajnom transportera kao i njegovom funkcijom. <<>>

O NAMA

AgriCons T.E.C. je privatno, porodično preduzeće osnovano 2010.godine u Beogradu, Srbija.

Iskustvo ponaosob, maksimalna angažovanost, poštovanje kodeksa „poslovnog domaćina„ i korektnost u izvršenju poslovnih zadataka je osnovni postulat poslovanja preduzeća.

Primarna delatnost je trgovina na veliko poljoprivrednim mašinama opremom i priborom i konsalting u poljoprivredi, komunalnom i građevinarstvu kao sastavnog dela poljoprivrede.

U spektru delatnosti kojima se AgriCons T.E.C. bavi su implementacija novih tehnologija u oblasti poljoprivrede, ratarskoj i stočarskoj proizvodnji, podizanje novih i unapređenje postojećihi farmi, kao i pravilnu eksploataciju svih vrsta obnovljivih izvora energije u skladu sa usvojenim projektima koji zadovoljavaju zahteve i potrebe naših klijenata.

Komunalno – građevinska mehanizacija je takođe sastavni deo poslovanja AgriCons T.E.C. i to u službi očuvanja, unapređenja i zaštite čovekove sredine.

Veliki uloženi rad, mladost i iskustvo pomaže nam da u kontinuitetu budemo uz klijenta, počev od same ideje, preko realizacije, eksploatacije, monitoringa do tehničko-tehnološkog usavršavanja, a sve u cilju stvaranja dobrog i zadovoljnog „poslovnog domaćina„.

NAŠ TIM

Post-prodajna podrška: Tamara Tot +381 69 1889 634, office@agriconstec.com

Šef Servisa:  Marko Nikšić +381 63 656 634, inzenjering@agriconstec.com

Komercijala: Marko Orčić: +381 63 1187 634, komercijala@agriconstec.com

Tehnički direktor: Dalibor Radosavljević +381 63 8327 634, dalibor.radosavljevic@agriconstec.com